Bedrijfsprofiel

 

Oudenampsen Boomkwekerij is opgericht op 14 mei 1997 door Rick Oudenampsen nadat hij jaren voor de hobby laurieren kweekte.

Na meerdere uitbreidingen is er een groeiend bedrijf op poten gezet met nu 2 vaste medewerkers en enkele vakantiekrachten.

Op moment van schrijven (30 augustus 2007) bestaat het bedrijf uit meerdere percelen met een totale grootte van 3,56 ha. Daarvan is 1 ha containerveld waarop heesters in pot gekweekt worden. Ook staat er in totaal rond de 700 m2 aan tunnelkassen om het uitgangsmateriaal en Hedera aan stok in te kweken. Op de overige oppervlakte worden laanboomspillen van het bijzondere assortiment en Prunus(laurier) in grote aantallen vollegronds gekweekt. Het grootste gedeelte word gekweekt voor export, daar wij door een goede zorg en strak beleid een betere kwaliteit in grotere potten nastreven.

 

Tevens maakt Oudenampsen voor de lokale hoveniers lijsten compleet voor de aanleg van tuinen en parken, alsmede gemeentelijke beplanting.

 

Wat betreft de toekomst worden we gedreven door onze dromen en idealen. Ook zijn de meningen en idee├źn van klanten belangrijk voor ons. Indien een klant dit van ons wenst zullen wij voor u teelten opzetten: wij schromen dan ook niet om uit te breiden.

Verzorgde levering

Duidelijke prijs afspraken

Degelijk vakwerk

Makkelijk bereikbaar

Gewoon goed!

Waarom ons

Contact

Oudenampsen

Oudendijk 2-A

 7437 SL Bathmen

Mobiel: 06 22101101

Fax: 0570 - 54 00 49

info@oudenampsen.com

Copyright Oudenampsen Boomkwekerij Boxpallets