Belastingadvies is een dynamisch vak!

Op actieve wijze bewaken wij de fiscale status van onze klanten. Het is daarbij van groot belang op de hoogte te blijven van nieuwe wet- en regelgeving om uw adviezen voortdurend te optimaliseren.

Die dynamiek vormt tevens de exclusiviteit van het vak. Met name de MKB-er, maar ook de vermogende particulier heeft grote behoefte aan (en een groot belang bij) op maat gesneden en up-to-date advies over zijn fiscale situatie, nu en in de toekomst. Ons lidmaatschap bij het Register Belastingadviseurs (RB) vormt dan ook een passende aanvulling om onze dienstverlening te optimaliseren.

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve beroepsvereniging voor belastingadviseurs en heeft als doelstelling de behartiging van de belangen van haar leden. Het RB overlegt intensief met de overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening.

Het College Belastingadviseurs (CB) en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB) hebben hun krachten in 2008 gebundeld in de koepelorganisatie Register Belastingadviseurs (RB). Zij werken samen op het gebied van belangenbehartiging, kwaliteitsbevordering, ondersteuning en opleidingen.

De Algemene Voorwaarden van het Register Belastingadviseurs (RB) kunt u hier downloaden en inzien.

 
     

Raadhuisstraat 2a
7251 AB Vorden

t. 0575 - 551 463
f. 0575 - 552 363

KvK 52301605